関連資料一覧:(本学所蔵)
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| | 資料名 | 所蔵館 | 責任表示 | 出版者 | 出版年 | 所在 |
1 | | The clinical pharmacology of sport and exercise : proceedings of the Esteve Foundation Symposium VII, Sitges, Spain, 2-5 October 1996 ( International congress series ; no. 1125 ) | 多摩図書館 | editors, Thomas Reilly and Michael Orme | Elsevier Science B.V., Excerpta Medica | 1997 | 多摩洋 780.13||C 78 多摩洋 780.19||C 78 |
2 | | Epidemiologic principles and food safety | 中央図書館 | edited by Tamar Lasky | Oxford University Press | 2007 | 中央5階洋 498.5||E 66 |
3 | | Food allergy : adverse reactions to foods and food additives | 多摩図書館 | edited by Dean D. Metcalfe ... [et al.] | Wiley-Blackwell | 2014 | 多摩洋大型 493.14||F 38 |
4 | | Handbook of nutrition and food : hardback | 多摩図書館 | edited by Carolyn D. Berdanier, Johanna T. Dwyer, David Heber | CRC | 2014 | 多摩洋大型 498.5||H 29 |
5 | | Hidden hunger ( Humanizing science series ) | 中央図書館 | [by] Icie G. Macy ... [and] Harold H. Williams ... | The Jaques Cattell Press | 1945 | 中央5階洋 498.53||Ma 24 |
6 | | Das Lebensmittelgesetz und sonstiges deutsches Lebensmittelrecht. Bd. 2, T. 2 | 中央図書館 | erläutert von Hugo Holthöfer und Karl-Heinz Nüse. | Heymanns | 1954 | 中央5階洋 596||L 21 |
7 | | Nutrition, lipids, and coronary heart disease ( Nutrition in health and disease ; v. 1 ) | 多摩図書館 | editors, Robert I. Levy ... [et al.]. | Raven Press | 1979 | 多摩洋 498.53||N 99 |
8 | | Nutrition, lipids, and coronary heart disease ( Nutrition in health and disease ; v. 1 ) | 中央図書館 | editors, Robert I. Levy ... [et al.] | Raven Press | 1979 | 中央5階洋 491.347||N 99||1 |
9 | | Safe and healthy school environments | 鶴川図書館 | edited by Howard Frumkin ... [et al.] | Oxford University Press | 2006 | 鶴川3階 374.9||Sa 14 |
10 | | 栄養・食糧学用語辞典 | 多摩図書館 | 日本栄養・食糧学会編 | 建帛社 | 2015 | 多摩参考 498.5033||E 39 |
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