検索条件入力検索結果一覧:(本学所蔵) > The essence of Japanese cuisine : an essay on food and culture
書誌情報:The essence of Japanese cuisine : an essay on food and culture
Michael Ashkenazi and Jeanne Jacob
Richmond : Curzon , 2000
xv, 252 p., [8] p. of plates : map ; 25 cm
WebCatPlus を見る
CiNii Books を見る


  


所蔵一覧
巻号予約人数所在請求記号資料ID状態貸出区分備考 
1 0鶴川3階
  • 383.81
  • A 92
  •  
00747280 利用可
一般 

選択行を:  

書誌詳細
刊年2000
形態xv, 252 p., [8] p. of plates : map ; 25 cm
注記Includes bibliographical references (p. 237-248) and index
出版国イギリス
標題言語英語
本文言語英語
著者情報Ashkenazi, Michael
Jacob-Ashkenazi, Jeanne
分類DC21:394.10952
ISBN070071085X
件名LCSH:Cookery,Japanese -- Socialaspects
LCSH:Japan -- Civilization -- 1945-
NCIDBA4771457X
番号NBN : B98Y3145

WebCatPlus を見る    CiNii Books を見る